Onze werkzaamheden

Wat zijn onze bedrijfsactiviteiten?

De vakmensen van Hendrikx zijn van alle markten thuis. In de eerste plaats hebben zij zich opgeworpen als een referentie binnen de agrarische sector, maar ook alle betonwerken behoren sinds de beginjaren tot de kernactiviteiten.
Hieronder leest u meer over de werkzaamheden die u met een gerust hart aan ons over kunt laten.

De werkzaamheden


Agrarische bouw

Hendrikx heeft zijn sporen verdiend in de agrarische sector


In de afgelopen 50 jaar heeft Hendrikx duidelijk zijn stempel kunnen drukken op de bouw binnen de agrarische sector.
Hierbij werden projecten in alle formaten gemaakt, van kleinere stallen en loodsen over varkens- en kippenstallen in meerdere verdiepingen tot koestallen en aardappelloodsen van méér dan 3.000 m². Ook op het vlak van aanbouwen en renovaties werden tal van projecten gerealiseerd wat hierin ook voor de nodige expertise zorgt.


Agrarische bouw

Betonwerken

Het kwaliteitsbesef van Hendrikx kent evenveel toepassingen als er wensen binnen uw bedrijf zijn


Betonwerken voor mest- en voeropslag, kavelpaden, erfverharding, waterbassins en kelders, keerwanden, funderingswerken en industrievloeren, tot zelfs zwembaden toe… Door het blijvend investeren in bekistingsmaterialen kan Hendrikx méér dan 600 m. wand per dag storten van 40 cm. tot 6 m. hoog !!!Asbestsanering

complete begeleiding vanaf het opmaken van de asbestinventarisatie tot het plaatsen van het nieuwe afgewerkte dak


Zowel voor de Belgische als voor Nederlandse markt is Hendrikx uw specialist voor het saneren van golfplatendaken. Zo realiseerden we voor de Nederlandse markt ondertussen tientallen projecten en ook in België werden reeds meerdere hallen gesaneerd.


Asbestsanering

Over ons

Door de jaren heen heeft Hendrikx zich zowel in Nederland als in België opgewerkt tot één van de absolute topbedrijven actief in de (ruw)bouwsector. Het bouwen van stallen, loodsen, putten en maneges is onze specialiteit. Ook voor betonwerken en asbestsanering bent u bij ons aan het juiste adres.