Zoek

Onze werkzaamheden

Wat zijn onze bedrijfsactiviteiten?

De vakmensen van Hendrikx zijn van alle markten thuis.Hendrikx actief in de bouwsector, maar ook alle beton- & laswerkzaamheden behoren sinds de beginjaren tot de kernactiviteiten. Hieronder leest u meer over de werkzaamheden die u met een gerust hart aan ons over kunt laten.

De werkzaamheden

Laswerkzaamheden

Wij kunnen ook uw staalconstructies realiseren in onze werkplaats. Wij lassen constructies tot 26 meter lang.

In 2019 hebben we onze nieuwe lashal in gebruik genomen. Deze is van alle moderne technieken voorzien. Zo hebben we een zaag-boorstraat, een pons-knipmachine en drie 5-tons rolbruggen. In de lashal lassen we zowel onze eigen constructies, als projecten voor derden. Door de vernieuwde lashal is het onder andere mogelijk om profielen tot 26 meter lang te bewerken. Ons bedrijf is EN-1090 (EXC2) gecertificeerd.

Bouwwerkzaamheden

Hendrikx heeft zijn sporen verdiend in de bouwsector.

In de afgelopen 50 jaar heeft Hendrikx duidelijk zijn stempel kunnen drukken op de bouw binnen de agrarische & industriële sector.
Hierbij werden projecten in alle formaten gemaakt, van kleinere stallen, industriepanden en loodsen over varkens- en kippenstallen in meerdere verdiepingen tot koestallen, aardappelloodsen en industriehallen van méér dan 3.000 m². Ook op het vlak van aanbouwen en renovaties werden tal van projecten gerealiseerd wat hierin ook voor de nodige expertise zorgt.

Betonwerken

Het kwaliteitsbesef van Hendrikx kent evenveel toepassingen als er wensen binnen uw bedrijf zijn.

Betonwerken voor mest- en voeropslag, kavelpaden, erfverharding, waterbassins en kelders, keerwanden, funderingswerken en industrievloeren, tot zelfs zwembaden toe… Door het blijvend investeren in bekistingsmaterialen kan Hendrikx méér dan 600 m. wand per dag storten van 40 cm. tot 6 m. hoog.

Nieuwe koeienstal Kurstjens Montfort

Asbestsanering

Complete begeleiding vanaf het opmaken van de asbestinventarisatie tot het plaatsen van het nieuwe afgewerkte dak.

Zowel voor de Belgische als voor Nederlandse markt is Hendrikx uw specialist voor het saneren van golfplatendaken. Zo realiseerden we voor de Nederlandse markt ondertussen tientallen projecten en ook in België werden reeds meerdere hallen gesaneerd.