Zoek

Vacature

Voor ons team in de binnendienst zijn wij op zoek naar

Een Calculator

Wat bieden wij:
• Een leuke werkomgeving en gezellige sfeer met Belgische en Nederlandse collega’s
• Een salaris conform met de functie
• Modern bouwbedrijf met familiaal karakter
• Korte communicatie lijnen

Wij zijn op zoek naar een Calculator die ons team komt versterken! In deze rol draait het niet alleen om cijfers en spreadsheets, maar om het vertellen van het verhaal achter elk project.

Als jij iemand bent die gedreven is door nauwkeurigheid, communicatie en flexibiliteit, dan is dit jouw kans! Je hebt een passie voor het uitrekenen van diverse projecten, van betonbouw tot totale industriële en agrarische projecten. Ervaring in het vak is een pluspunt, maar geen vereiste. Wij maken graag van je een passende schakel binnen ons team en geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen!

Je zult niet alleen verantwoordelijk zijn voor het berekenen van hoeveelheden, uren en materialen, maar ook voor het aanvragen, vergelijken en samenstellen van offertes. Daarnaast speel je een cruciale rol in het overdragen van informatie naar de tekenkamer, projectleiders en onze verkopers.
Creativiteit is een essentiële eigenschap in deze functie, omdat je wordt uitgedaagd om oplossingen te bedenken voor complexe vraagstukken.

Solliciteer nu

Iets voor jou? Aarzel dan niet om contact op te nemen via onderstaande middelen, of stuur een mailtje met je motivatie en cv naar info@hendrikxnv.be